Monday, May 28, 2007

Játszótér Jeninek

Kedves Jeni, tudom, hogy nagyon sok szó szorult abba a kedves kis torkodba és most, hogy megjelentek a blogok, szívesen ki is írod magadból őket. Az utóbbi időben pedig nálam is gyakran garázdálkodtál te kis vicces jószág. Éppen ezért készítek itt neked egy ilyen kis játszóteret, ahol kedvedre tombolhatsz, de meg kell ígérd, hogy mások blogjába nem írsz többet mindenféle csúnya szavakat. Szóval, ha valami hozzászólás megfogalmazódik abban a kis buksidban, akkor ne fogd vissza magad, ragadj billentyűzetet és írd ehhez a bejegyzéshez a mondanivalódat. Csak bátran te kis ügyes kínai mini pitbull. Anyuka kedvence te. Ne írjál szerintem másokhoz, mert csak letörlik, vagy ami még rosszabb, megaláznak mint Misi a blogján. Na nem kell feladni, tudom, hogy szeretnéd még hallatni a hangodat, szóval bátran írjál ide, ügyürü-bügyürü. Ja igen, és kérlek más bejegyzésemhez ne szóljál hozzá, mert azokat kénytelen leszek letörölni, amíg meg nem tanulsz okosan írni. Aranybogárka te, mintaállampolgár.

4 comments:

Anonymous said...

én ajeni kistesója vagyok és még nemtok csúnyákat... :( baj? ígérem, hogy megtanulom, ha kell, akkor beiratkozom egy bazmegonline tanfolyamra, jó?

Anonymous said...

Szerintem kene valami humanitarius akciot szervezni, dobjunk ossze valami penzt, vegyunk Jenikenek egy gumibabat, vagy valami hasonlot, legyen mar valaki aki ot is szereti.., vagy ha eppen nem, akkor legalabb valaki akit o szerethet.
Lattam az elmult idoben kisse batapadt a gyerek szaja, vagy csak mindenki kimoderalja. Szar lehet.
Gyere na jenike, okoskodjal meg valamit. Hadd tundokoljon az a csodas elmed. hengerelj le minket...
Kivancsisagbol kerdem. Te ugy eleg destruktiv embernek tunsz. Nem nezek ki beloled epito hajlamot. Epitettel valaha valamit? Vagy letrehoztal akarmit magadtol.. mondjuk legalabbb egy viragot elultettel valaha?

Felméri Péter said...

Szerimtem kifogyott. De az is lehet, hogy csak nagyon lefoglalja a tamagocsijának a lelki élete.

Anonymous said...

Most csf álnéven fut a patkány zs blogján, s úgy tűnik, szeklermen nevében ír kommenteket