Saturday, January 05, 2008

Az Isten azt mondta, Petike bloggoljál

Egyszer egy tibeti bölcs azt mondta, hogy a blog arra való, hogy írjanak bele. Az is igaz, hogy azt is mondta, hogy a bogarak finomak, szóval nem nevezném egy teljesen beszámítható forrásnak, sőt később ki is rúgták a rendből, mert szilveszter éjszakáján úgy berúgott, hogy csórén terrorizálta a templomba siető híveket. Na erről ennyit, idáig tart a bölcsesség. Ami meg ennek a bölcsességnek az üzente az az, hogy Boldog új Évet kívánok neked.

A második pont pedig az, hogy mindenki írja le ide hozzászólásban, hogy miket fogadott meg 2007-re és ebből mit sikerült beteljesíteni illetve betartani. Aki meg akarja azt is leírhatja, hogy mit fogadott meg 2008-ra és 2412-re is. Ha egy hozzászólás se érkezik ehhez a bejegyzéshez, akkor öngyilkos leszek.

9 comments:

Anonymous said...

2008: no cigi.

Csak hogy ne legyél öngyi.

Felméri Péter said...

Köszönöm, barát vagy, már épp terveztem, hogy állnéven írok valamit, csak hogy megmentsem az életemet.

Anonymous said...

Kedves Péter és többi barátom, ezúton közlöm veletek, hogy a 2007-es évre küldött jókívánságaitokból semmi sem tejesült. Ezért kérem, hogy 2008-ra inkább pénzt, piát és ajándékokat küldjetek!

andi said...

en 2007es igereteim mind betartottam. sot!
2008ra fogszabajzot es lakast a koszpontba igertemmagamnak. lakast azt ugy hogy ferjhez megyek. meg nincs jelolt...

andi said...

bocs a jesesert.. :P

Felméri Péter said...

Egy év alatt egy látatlan házasságot is fogadsz, ilyen határozott kritériummal, hogy a központban legyen lakása? Hűha, kíváncsi vagyok a fejleményekre :P

andi said...

nem neki kell legyen. majd nekunk lessz! hazasoknak konnyebben, nagyobb hitelt adnak. nem kene gazdag pasi. azok varos szelere koltoznek mert az meno ;))

Felméri Péter said...

:)) Hajrá Andi!

Anonymous said...

ejha mennyi komment... nem öngyilkosságot, hanem újjászületést kéne fontolgatni ebben az estben... :D