Friday, January 19, 2007

Az a kurva sok pénz


Mit vásároljak? Van valakinek ötlete, hogy mire költhetném el a pénzemet? Rengetegem van, ne fogjátok vissza a fantáziátokat. Akármilyen grandiózus ötletet elfogadok. Több ötleted van és nem tudsz dönteni? Nem számít, mindegyiket megveszem.

Ruhák, autók, ékszerek, villák, jachtok, repülők. Na ne nevettessetek, ezek csak a kezdet. Home cinema, 100” plazmatévé. Már meg van velük tömve a ház.

Kambodzsai gyerekek? Jöhetnek, mind megveszem őket, még akkor is, ha nincs árleszállítás, ha egy tucatot veszek. Mindet adoptálom. Környezet védelmi projektek, etessük Afrikát, törlesszük a szegény országok adóságait, nonprofit alapítványok egy nemes cél érdekében? Nekik is adok, amennyire csak szükségük van.

És akkor még befizetek exkluzív űrutazásra is, pénzt dobok minden szerencsét hozó kútba a világon, megveszek egy angol focicsapatot és egy szigetet a Csendes-óceánban.

Na hát kb. ezt láthatod, ha megnézed a VH1 által közvetített „The Fabulous Life of...” című műsort.

8 comments:

Anonymous said...

Sipalya, emelodaru, to, tancterem ahol aerobik orakat taratanak, legkondi-gyar, biliardasztal,szinhaz ahol a szindarabokat hatulrol elore jatszak, palmafa,dvd-vel es abs-el ellatott buldozer, csillagvizsgalo. Ezek az en ajanlataim.

Felméri Péter said...

Na ez a buldózer 5let megtetszett, ilyet rendelek is egyet szaporán. Könnyen lehet parkolni is vele, akármilyen kicsi helyre.

Anonymous said...

Semmikepp ne feledkezz meg az egy teherautonyi gumikacsarol sem..annelkul nem lehet teljes az elet:D

Anonymous said...

Csokit nekem!...Sokat! Vagy naponta egyet! Ez az! Kossel nekem csoki berletet! Na?

Felméri Péter said...

Gumikacsa rendben, síppal a fenekükben.

Tralala, neked meg jön a csokibérlet, milkatáblákban, napi egy kiló min. Ki is dobhatod, amit nem bírsz megenni, nem érdekel az éhező etióp falu, ami megélne belőle.

És az ötletekért mindketten részesültök egy-egy kétszemélyes meghívóban a Marsra, egy kényeztető hétvégére.

Anonymous said...

Terka vagyok, nagy a lakáshitelem, kb 9 millió, örülnék ha adományoznál nekem ennyi zsét, hogy gondtalanabbul nevelhessem a 9 hónapos kisfiamat a törlesztőrészletek nélkül.

Felméri Péter said...

Kedves Tekla,

Sajnos egy hibás tőzsdemozdulatot követően elúszott a teljes vagyonom és nem tudok folyósítani neked pénzt. De ha úgy gondlod, hogy közmunkában le tudom dolgozni neked azt a rengeteg pénzt amit adnák neked, ha lenne, akkor szóljál. Tudok mosogatni és porszívozni is.

Vagy taníthatom a gyereket matekezni, mert azt soha se lehet elég időben elkezdeni.

Anonymous said...

Szerintem vegyél egy bilit és lógasd bele a kezed nyugodtan.