Sunday, January 21, 2007

Amikor a hír az eszköz.


Amikor háború robban ki vagy tornádó szabdalja ketté a városokat , mindig azon töröm a fejem, hogy ezek a hírmágnások kit fizettek le, hogy ez így legyen. Komolyan. Minden góbé az életéért menekül, ezek a köcsögök pedig mindenhol ott vannak és közvetítenek. A világ többi része pedig rátapad a hírcsatornák minden világi szálára és lélegzetvisszafojtva lesi, hogy akkor érkezik még repülő a tornyokba meg hogy ki raktározott tutajt a padlásán árvíz esetére.

Annyit zsebelnek be a hírekért ezek a pockok, hogy lehet, hogy jobban megéri nekik előidézni a híreket, mint kivárni, hogy történjen valami. Mert akármilyen katasztrófa történik, mindenki sír, menekül és jajveszékel, ez alatt pedig a hírszerzők körbezsongjak a helyet, filmeznek, fotóznak, jelentenek. A főnökök szemei pedig a mutatókon derül és a pénzt számolják.

Szóval, hogy én is kanyarítsak magamnak egy szeletet ebből tortából, elkészítettem egy új menüpontot az oldalamon, ami hírekkel foglalkozik. Ide olyan hírek kerülnek majd fel, amik eléggé lököttek vagy hihetetlenek vagy sokkolóak, ahhoz, derülni lehessen rajtuk. Ide persze más is tehet fel tartalmat, ha valami érdekesre bukkan, illetve kommentálhatja is ezt. Továbbá akárki hozzászólhat és véleményt nyilváníthat. Itt a link: http://www.humorfeszt.ro/felmeri/hirek.php, fel is tettem az első hírt. Hajrá, hírre fel! Hír, hír, hurrá!

No comments: