Friday, July 03, 2009

Ki miért gondolja, hogy Felméri Péternek a fejébe szállt a sztárság?

Ez egy olyan bejegyzés, hogy ide mindenki beírhatja, hogy mennyire sajnálja, hogy megváltoztam, amióta ilyen hatalmas nagy sztár lettem, amilyen most vagyok. Lehet például azt írni, hogy "régebben szerettelek, de most már nem, mert beképzelt lettél". Vagy azt, hogy "soha se szerettelek, hát még most, hogy ilyen nagy az arcod". Talán valaki úgy gondolja, hogy már nem vagyok kedves vagy csúnya szavakat használok. Esetleg az szúrja a szemét, hogy pornót töltöttem fel a blogba. Szóval mindenki élje ki a kreativitását, tessék alkotni, aztán a végén mindenkit kiosztok rendesen.

42 comments:

Melinda said...

Peti nyugodtan ossz ki mindenkit.De az az igazság,hogy hiába jók a poénjaid és a szinpadon egy állati jófej srácnak tűnsz valójába ha valaki 3 méterre megközelít vagy a blogodba nem épp áradozik rólad akkor azt leoltod,bunkózol vele.

Kaméleon said...

Annyiban változtál, hogy kevesebbet látunk itthon.

@Melinda
Írásjelek után jó lenne helyet hagyni. Úgy sokkal inkább komolyan tudjuk venni a véleményed. Amúgyis szerintem amit írtál, azt csak rosszmájúságból írtad. Inkább fordulj orvoshoz.

MáRtoN said...

Péter! Most megkapod! Ha az összes negatív és pozitív kommentelő hozzászólásának abszolútértékét összeadod és annak ellentetjét veszed, annál is negatívabb lesz ez a komment amit hagyok! Egy új ellenséged lészen. Aki gyök2-ször gonoszabb mint TSz. És most:
Péter egy nagyranőtt mongúz által kihányt hányadék-ot evő SÜN!

Zámbóka said...

Péter őszintén hagyál fel ezel a humoristasággal mert nem megy jol neked. És tényleg bunkó vagy. de ezen nem kell megsértödni :) minden "sztár"nak ki kell bírni a rossz kritikát is. Te egyértelmüen nem birod. Ugyh. ezér mondom h. hagyd abba. :)

Felméri Péter said...

Nana gyerekek, fogjátok vissza magatokat, ez nem "általános Felméri Péter anyázás" bejegyzés, hanem a "megasztárságom óta bekövetkezett elkanászosodásom kritikája", szóval akkor ehhez tartsátok magatokat. Majd lesz olyan általános anyázós is arrébb, tessék kivárni. És tessék kérem kreatívnak lenni.

Katka said...

látod Péter???? erről beszéltem! bunkó vagy és neveletlen! Melindának teljesen igaza van.

Amúgy én még azért gondolom hogy kissé elszálltál magadtól mert baszol válaszolni mindenkinek ahogy régebben tetted,amíg normi voltál! most meg max azoknak válaszolsz,akik épp nem szeretnek téged de velük is bunkózol,pedig régebben velük se bunkóztál csak jólvan ez van,nem tetszik akkor nem tetszik.

Most inkább szállj magadba és ne kezdj el pattogni.

anettka van de mért said...

Péter, szerintem az a baj veled, hogy nagyobbak a füleid, amióta humorista vagy. Jó lenne erről leszokni...

Felméri Péter said...

Na végre valaki teljes egészében megértette a feladatot. Ezért most meg is kapod a magadét Gyöngyösi, mert lehet, hogy nekem nagy a fülem (meg az orrom is, igaz ezt nem írtad, de én tudom), de neked viszont nagy a szemed. Tessék! Egyik nagyobb mint a másik! Beee!

anettka van de mért said...

Nem, ez nem igaz, valótlanságot állítsz, mert a másik nagyobb. De ezzel nem igazán sértettél meg. Az orrodra azt mondanám, hogy inkább krumpli, mint nagy, viszont a fogaid kiállnak, és ráadásul összevissza. En garde!

Pállfy Hilton said...

Nincs veled semmi baj. Kétlejes, elnyűtt poénok mindig kellenek, senki nem mondta, hogy csak írástudóknak szabad röhögni. Bíztatni szeretnélek, húzzál bele mégjobban, vár a celebek világa...

Anonymous said...

abbol gondolom hogy bekepzelt vagy bocsi

Melinda said...

kaméleon! Nem roszmájúságbol írtam. Mivel én szerettem Felméri Pétert mint ember mint humorista. De kicsit közelebröl szemügyrevettem és már mint csak humorista szeretem.Gondolom neki emberszeretet nem is kell. Legalábbis az én részemröl nem mivel próbáltam pár tanácsot adni a Galla DVD ügyébe.(igaz ő nem vette annak).ÉS nemhiszem, hogy orvoshoz kellene fordulnom mert megvan a magam véleménye.

Katka said...

melinda csak leírta a véleményét! látszik a seggnyalás távolról is...
Péter,te meg egyedül fogsz élni/maradni,ha ilyen vagy/leszel.

andi said...

na jo. mondhatom?
szerintem sztarsagod ota jobb lettel. igaz hogy csak virtualisan beszeltunk, de az en szememben csak nottel. kedves vagy, turelmes, meg minden. nem bekepzelt. magabisztos. azzal sosincs baj. de ritka az olyan ember felenk aki magabisztos. sajnos. ezert leszavazzak aki veletlenul kozelebe mer lenni. na ennyi talan eleg lessz mert kezdek elterni a lenyegtol. es mar megint ossze vissza irok. mar nem is tudom milyen nyelven..
a tobbiek mondjanak amit akarnak. szerintem csak irigyek. ha!

Máté said...

igen,totál irigy vagyok rá....hogy leszóljon mindenki fórumokon,a blogomban,stb...én erre vágyom...

Dia said...

Szerintem akinek nem tetszik amit csinálsz az ne nézze, és kész.Ha ennyi probléma van veled, lehet hogy az előadásokra elég ha csak kiállsz és meg se szólalsz, akkor talán kevesebb lesz a negatív kritika-lehet hogy a hangoddal van a baj...:)

Anonymous said...

bar valoszinü h. inkabb a stilusoddal

Anonymous said...

Ki az a Felméri Péter?

Felméri Péter said...

Köszönöm a kritikákat mindenkinek, aki megírta. Volt aki meglátta benne a poén lehetőséget (Gyöngyösi, Pállfy Hilton, Márton, Zámbóka és utolsó Anonymous - amúgy terveztem is, hogy készítek egy pólót magamnak ezzel a felirattal).

Volt olyan aki ezt most teljesen szívére vette és kihasználta, hogy a jó útra tereljen, mert másképp örökké egyedül maradok, ha így folyatom (Melinda, Katka). Amúgy ti ketten miből érzitek úgy, hogy valamennyire is ismertek engem személyesen? Katka: "látod Péter???? erről beszéltem! bunkó vagy és neveletlen!", Melinda: "Mivel én szerettem Felméri Pétert mint ember" Hisz nem is ismerjük egymást személyesen. Miről beszélsz itt???

Volt olyan aki csak úgy írt, mert neki jól esik, hogy kritizáljon, talán ettől erősebb lesz (Máté).

Volt akit csak iwiw-ről ismerek (Dia) és olyan is, akit nem csak iwiw-ről :P. Köszönöm lányok. És örülök Andi, hogy még mindig olvasod a blogom :)

És volt olyan akit már 20 éve ismerek. Szia Robi ;)

Következtetésnek pedig csak annyit, hogy csodálkozok azon, hogy vannak olyanok is akik még mindig olvassák a blogom és közben nem kapcsolnak, hogy hol a poén. Talán minden poén után smileyt kéne tegyek...?

Dia said...

Engem nem hinném hogy ismersz iwiw-ről...:)

Felméri Péter said...

Hát akkor lehet, hogy te egy másik Dia vagy :P Elnézést.

andi said...

ez van. bocs hogy most andi nem latja a poent. nemcsaka blogodban. semmiben. sajnos. de majd elmulik es en is irhatok a fuledrol pl.
:D nah. hogy terjunk vissza a komolyra. ne hagyd magad peter!
amugy persze hogy olvasom. kulomben a belinkelt blogok kozul kb a tied es meg vagy 2ot szoktam olvasni. nem. pontosabban: olvasni csak a tied. tobbit csak a kepekert nezem...

Anonymous said...

Talán nem kéne mindent poénra venni...talán tényleg el kéne gondolkodnod már magadon. de az persze fel se merülhet h. veled van a hiba és te se vagy tökéletes

Anonymous said...

talán inkább tényleg el kellen h. gondolkodj magadon h. te sem vagy tökéletes. bár tudom,h. ez lehetetlen.

Anonymous said...

Én nem ismerlek, csak néhány e-mailt vátottunk. Nem tudom, hogy változott e a viselkedésed. Annyit tudnék megállapítani csak, hogy ugyanolyan jó pasi vagy :) és a poénjaid nagyon tetszenek. Sajnos élőben fellépést még nem láttam, de igyekszem megszervezni. üdv: Móni (a szabadkai)

anettka van de mért said...

engem is ismersz személyesen, csak régen találkoztunk, Felneméri. és akkor még az álnevemet használtam, de mivel azóta megszűnt a fennforgás, ami az álnevet okozta, most már az igazit használom. ha megnézed az emilcímet, tudni fogod.

Melinda said...

Hm helyesbítenék Peti csak innen blogrol ismerlek abbol amit a véleményeimhez fűzöl.És amit az enyémeimhez fűzöl nekem az jött le bunkóbblettél.Igaz ez lehet hogy az én hibám.Mert bróbáltam egy-két tanácsot adni a Galla ügybe.De akkor akkor Peti személyesen jófejlehet, blogon meg vanakkikkel akik nem istenítik csak kedvelik azokkal meg bunkó.(Lehet tovább vádolni,stb..)

Vali said...

az én véleményem az,hogy gyere megint fekete felsőben a Godóba ;D

T.Reni said...

Melinda, Melinda, megint ezzel a Galla szarsággal jössz. Nem esik le, hogy direkt szívatják egymást Szabolccsal? Ezt már korábban említettem is a Szomszédék oldalán (csak genyóznak egymással stb)

Lorinczi Zoltan said...

Huu, Melinda...
Szerintem zarkozz be a furdoszobaba, susd le a fejed es szegyelld magad vagy 3-4 percig.

Na, mindegy...
Boldog Julius 6-odikat es... purc!

Ramy said...

Hát ahogy így vissza-visszatérek ide, és olvasom a kommenteket, azért Péter elég sokat lenyel, ahhoz képest, hogy "sztár" vagy mi (bár az nem kérdés, hogy Mo-n nincsenek sztárok. Pl. olvassa az oltásaitokat, és még reagál is rá. Hány ismert ember tenné ezt? Mert ha már példákkal akarnék jönni, szerintem mondjuk Kiss Ádám magasról sz*rná le.
Többek között azt is sűrűn olvasom, hogy "nem bírja a kritikát". Hát kritikának kevés köze van ahhoz, amit itt többen írkálnak. Sokkal inkább sértődöttség, hogy "mi a f*sz? beszóltam neki, és visszamer pofázni? Inkább maradjon kussba mer' egy 'sztárnak' nem az a dolga!"
Építő kritikákba még senki nem halt bele, de ez azért már régen súrolja a határokat.
Éés még mielőtt valaki szemrehányná, hogy mekkora egy "seggnyaló" vagyok: Peti nekem sosem tartozott a favoritjaim közé, bár szoktam rajta nevetni, de azért ha már van olyan, hogy "mondjuk meg a véleményünket Felméri Péterről", akkor tegyük azt kultúr keretek között. Ennyi, köszönöm, hogy meghallgattak. :)

Melinda said...

Rendben legyen. Én egy szemétládavagyok. Azért mert megvan a véleményem. Peti meg az isten. Olvasom amiket fűztök hozzám bevallom szarulesik. kaméleon szerint rosszmájúvagyok, Peti árnyékoltan elküldött az anyámba,T.Reni is kiosztott(az lehet hogy jogos ebböl az szűrődik le túlságosan a földönjárok).L.László pedig hát szerinte egy orbitális hibátkövettem el megsértettem a mestert így bűnhődnöm kell. Ebböl az adódik, hogy a blogba csakis istenítő szavakat lehet használni, külön vélemény nemlehet.Oké legyen.Ha akarjátok eltűnök a francba.

VODKA said...

Szerintem amióta sztár lettél, más a stylist-od :D
U.I.: Látom van még egy Szabadkai rajtam kívül :)
U.I.(2): Idézet: Talán nem kéne mindent poénra venni...talán tényleg el kéne gondolkodnod már magadon... és ehhez hasonlók... Válasz rá:
Talán mégis. Képzeld, neki ez megélhetés. Mondjuk ha te egy építész lennél, mi se mondanánk neked, hogy talán el kéne kezdeni gondolkodni...

Laccc said...

Péter egy himihumi parittya voltál mielőtt sztár lettél, demostmegmár egy nagy büdös katapult vagy!! na tessék megmondtam.
(Tsz is egyetértene velem szerintem)

Felméri Péter said...

Gyöngyösi, a blogger-en sajnos nem tudom megnézni az email címeket mint pl. a wordpressnel.

Melinda, a Gallás vita CSAK POÉN volt. És minden egyéb amit azzal kapcsolatban írtunk. Úgy tűnik csak neked sikerült átjárnunk az eszeden. Gondoltuk TSz-el, hogy tovább húzzuk, hogy lássuk mikor kapcsolsz, de én már eléggé beleuntam. Azért nem kell megharagudni, már másokat is megtréfáltunk így és ami után rájöttek, hogy csak móka volt, ők is jót kacagtak. Kacagjál te is egy jót.

Köszönöm mindenkinek a véleményét, az utúbbi hozzászólások közül különösen Raminak :)

Éljenek a katapultok!

Melinda said...

Nah mondtam hogy hülyevagyok sokszor a humorhoz.Sajnálom.És tudom már mindegy, de szeretnék mindenkitöl bocsánatotkérni főleg Petitől.Mostanság eléggé roszzul alakulnak a dolgaim és egyrészt rajtatok vezettem le.Sajnálom.És amúgy nemrossz humorista vagy és igaz közvetlenebb is mint mások.

Tibi said...

tétel: Felméri Péternek a fejébe szállt a sztárság
bizonyítás :
1. axióma: Péter úgy született, hogy a sztárság a kislábujjában volt.
2. axióma: a sztárság felfele menő valami, az embert kiemeli a tömegből, sztálin szobrát meg felemeli a talapzatra.

következtetés: a fenti két axiómából triviálisan következik, hogy Péternek a fejébe szállt a sztárság, mert csak oda tudott, mert az van neki felül.
Q.E.D.

sziszi said...

nem ismerlek, de nagyon tudsz...

Tinácska19 said...

Boldog Születésnapot Peti:)))

Felméri Péter said...

Köszönöm :)

izé said...

fhú, eltelt egy kis időbe, míg rájöttem hogykell ide írni, anonymus nemakartam lenni, merazmár van.
a többit most nemfejtem ki.
igazából én nemtudok itt érdemben nyilatkozni, csak kíváncsivoltam ki mit írt.
én csak a sóder klubból "ismerlek" így nemtom fejedbe szállt e a sztárság, de az tény h poénos vagy, rajtad mindig sokat röhögök...ami sokat dob az a stílus...mer igazából nem minden vicces, de azzal a stílussal előadva k***a vicces :D
najó, ez a nem a fényezős blog.
azt lehet nemis jót pöttyöztem be alul azt a kommentemből semmiselesz

zsó said...

Szerintem Péter egyáltalán nem 'rosszmájú'. Legalábbis képernyőn nem az jön le. Élőben még nem volt szerencsém hozzá, de nem hinném, hogy olyan 'állat' lenne, mint ahogy leírtátok.
Bunkó, neveletlen? És ha ilyen? Legalább neki 'van miért' 'bunkónak' lenni. Nem értem, hogy itt a no name emberek miért vannak ennyire nagyra magukkal, és nekik kellene magukba szállni, hogy milyen alapon kritizálják a másikat, mert elért valamit. Ha nem szimpatikus, nem kell nézni, nem kell ide jönni, kommentet írni, stb.
zsó