Sunday, March 04, 2007

A weboldalam v2.0


A mai bejegyzésnek a témája a weboldalam lesz. Egoistának hangzik, de akkor is az lesz. Mondhatnám, hogy a pékekről szól, vagy az árvákról és aztán mégis a weboldalamról írjak, de gondolom sok okos olvasó van, akit nem tudnák megtéveszteni, úgyhogy inkább a hülyébbekkel se próbálkozok.

Szóval az forog fent, hogy teljesen átalakítottam az egészet és máma tettem fel az új verziót. Egyben átkonvertáltam a teljes tartalmat, úgyhogy semmi se veszett el.

Ebben a verzióban az oldal úgy néz ki majdnem mint egy blog, mert bejegyzésekből áll. A kategóriák pedig a régebbi menüpontok lettek. Így gondolom dinamikusabb lesz az egész és jut hely az olyan bejegyzéseknek is, amiket ez a blog nem bírt volna már el, mert nem tudok egyfolytában helyesen írni.

Egyes kategóriához akárki írhat, pl. szófoglaló, chuck norris vagy interaktív. Csak a kategóriára kell klikkelni és és az oldal tetején megjelenik a kitöltendő form. Lehet, hogy egy idő után minden kategóriát szabadon frissíthet majd akárki, még meglátom ezt.

Minden bejegyzéshez szabadon lehet hozzászólni és értékelni is.

Ugyanakkor elérhető az oldal régi verziója is, a menüből.

Lehet hogy lesz olyan aki úgy gondolja majd, hogy a régi verzió jobb volt, de hát haladni kell, még akkor is, ha nem felfele.

Itt az oldal: http://www.humorfeszt.ro/felmeri/, egyelőre lehet hogy kisebb hibák fedezhetők fel, de ha szóltok, akkor megpróbálom minél hamarabb orvosolni ezeket.

Mi a véleményetek?

3 comments:

Lorinczi Zoltan said...

Az elso bekezdes NAGYON tetszik =))

Lorinczi Zoltan said...

Es az oldalad is.
Annyira nyugtato, hogy megkimel egy rakas klikkelestol :)

Felméri Péter said...

:))