Sunday, November 19, 2006

Ha beindul az úthenger


Ezzel a hétvégével kezdődően megindult belőlem a humoráramlás hivatalosan is. És eltart egy pár hétig, ha minden jól megy.

Szombaton Szebenben léptünk fel Béfével, mert ..., mert ... meghívtak. Még ő se lépett fel ott soha, én meg még fele annyiszor se, és nagyon kellemes meglepetés ért minket úgy a szervezők, mint a közönség meleg fogadtatásának köszönhetően. Komolyan, le a kalappal, nagyon jól éreztük magunkat. Ez úton is köszönet.

És akkor a folytatás. Szerda médiabefutó. Ez a selejtező. Ha ezen sikerrel továbbjutok, akkor csütörtökön a médiabefutó helyi szakaszán veszek részt. Ez 5 órakor kezdődik a Báthory dísztermében. Lesz gondolom zene meg tánc és minden érdekes és hasznos egyéb dolog. Ha más nem, akkor majd Téesz gondoskodik a hangulatról, aki a műsorvezető. Szerintem belépő ingyenes és mindenkit szeretettel várnak.

Ez után jön egy, számomra csak 6 állomásos, de teljes valójában 8 állomásos EU turné (én két helyet kihagyok a médiabefutó miatt), ahol a vicces politika mellett humoristák is fellépnek és köztük én is. És akkor le is jár a november.

Ha meg továbbjutok a médiabefutón, akkor decemberben is lesz fellépésem.

Ügyes vagy Petike, ezt jól megírtad, most mehetsz lefeküdni. Nagyon ügyes.

No comments: