Tuesday, April 15, 2008

A Horror szó jelentése

A horror szó azt jelenti, hogy mint amikor megnézel egy horror filmet és akkor az olyan félelmetes, mert hogy olyan horroros a hangulata és akkor az olyan ijesztő is meg, mikor elmész a sötét utcán és eléd ugrik egy törpe és táncolni kezd, de olyan ijesztő horror zenére és még büdös is. Na ilyen a horror. (Az előbbi mondatban kétszer is elírtam az ijesztő szót, mert azt hittem, hogy ly-vel írják, de szerencsére a helyesírás javító mindkétszer észrevette.)

Szóval, hogy így megvolt a bemelegítő, nagy tadadam, tidididim, tudududum, bejelentés forog fenn: megnyílt a Horror blog. Igen, becsszóra. Van benne spricc és placcs és egyéb ijesztő dolgok. És mindenki megnézheti és boldogan kacaghat, ahogy csak a feje bírja. Hogy ki készíti a blogot? Klikkeljél ide és nézzed meg a fotót a saját szemeiddel, aztán meg higgyél nekik. Meg tudod csinálni, csak koncentráljál.

Ugyanakkor ebben a csokorban található a másik blogocska, amiben megjelent ez a kis képregényecske is, amit mindenki figyelmébe ajánlok. Magyar béka. Ja igen, ezeket meg lehet nézni a linkeknél is jobbra.

2 comments:

andi said...

jee! uj foto a linkek hattereben! cucc! de ez a tSz fele blog se semmi. mindenki sztar lessz, csak en leszek nyugdijjas macskas tanarneni :P

Felméri Péter said...

TSz már most nagy sztár, és te is az leszel, ha tovább ügyeskedsz a fotóiddal. :D Épp olvastam, hogy leesett a géped. :(