Thursday, August 03, 2006

Szerda

Kezdjem az elején. Kétszemélyes házikókban laktunk négyen. Fiuk. Én az ágyon aludtam. Zsombor nem aludt az ágyon. A kulcsot a ház alá rejtettük. Ez volt a titkunk. Így nem kellett keresgéljük egymást ha be akartunk menni. A poén az, hogy Béfé is a háza alá rejtette a kulcsát, pedig ő csak egyedül lakott.

Az első munka a humorfeszten a terem kitakarítása volt. Kritikán alul nézett ki. Nem baj, helyrepofoztuk. Nagy banner az épületre kívülről. Fegyver tette fel. Minden napra kaptunk ásványvizet. Azt mondták, a tavaly kóla is volt. Nem baj.

Az első koncert Pofon 74. Rajongók a fűben, pofonok a színpadon, zene a levegőben. Beindult a Félsziget, ennek fele se répa. Más említésre méltó együttes nem lépett fel aznap. Na jó, mondjuk a Zanzibár ok volt. Aznap én adtam fel a leghamarabb.

4 comments:

Anonymous said...

Mázlista :P szval láthattad a Zanzibárt!

Anonymous said...

Hát a kulcsnak a ház alá való rejtése tényleg jó trükk. Ott max a vakondok találhatták volna meg. Gondolom a házat mindig Zsombor emelte meg, mert ő jól megtermett gyereknek látszik, vagy esetleg a kőember?

Anonymous said...

Hát hogyne lenne jó ötlet, még Béfé is átvette ;)

Felméri Péter said...

A kulcsudugdosás a Béfé ötlete volt, mi vettük át. A ház meg kőembereken állt, szóval könnyen be lehetett nyúlni alája. Komplikált. Majd lerajzolom.