Friday, May 19, 2006

Készülődés



Tegnap felléptem a Szabadság sorsolása alkalmával az Apáczai liceum dísztermében. Kicsit nevetséges azt a termet díszteremnek nevezni, mivel alig nagyobb mint egy osztályterem. Igaz nem is gyűlt össze látványos tömeg. Akik voltak azok pedig mind nyugdíjasok voltak, eltekintve a kis unokáktól, akik vagy hárman ha voltak. Igazán sikert az utolsó, bűvészes darab ért el, egyesek szerint azért, mert csak arra melegedtek be az emberek, mások szerint azért, mert az első két sor mögött ülők már nem hallották rendesen, mivel mikrofon se volt. Megint mások az interaktivitásban látták a sikert.

Máma főpróba. Eddig elég jól ment. Nevetés szünetek nélkül 36-37 percesre sikerült a darab, amibe öt különálló szám fért bele. Ezt adom elő Sepsiszentgyörgyön. Kicsit félek, hogy a tömeg inkább bulizós és zenehallgatós hangulatban lesz és mivel állni fognak, elunják a szövegelést. De most már ez van, meglátjuk mi lesz.

A másik fontos kérdés az, hogy lesz-e egy kis rész, ahol át tudok öltözni a darabok között? Mivel ez elég fontos, és sokat számít a meglepetés-faktor szempontjából. Reménykedek.


Máma utazok Kézdire, holnap Szentgyörgy jön.

1 comment:

Anonymous said...

tesztszoveg