Sunday, September 06, 2009

Booya. Vége a vakációnak, kimostam a szememből a sót, lehűlt az idő. És nem csak ennyi történt. Meséltem már a Fábry féle projektről. Csak akkor nem számítottam arra, hogy e miatt rengeteget kell Pesten legyek. Ugyebár minden második héten van Esti Showder, ezért kéthetes ciklusokban kell gondolkodni. Úgy indul, hogy egyik héten Kedden és Pénteken van gegparty, utána való héten pedig Kedden illetve Szerdán felvétel, ahol ott kell legyen valaki a gegcsapatból. Következő héttől pedig minden indul újra. És ha egyik olyan hétvégén, amikor nincs pénteken gegparty bejön egy fellépés, akkor már nem is éri meg hazajönni. Így alakult, hogy most hétfőn elutazok Pestre és csak Októberben jövök haza. Ez több mint három hét... Most elég furán érzem magam, nem is tudom miért. Pedig számítottam rá, hogy valamikor eljön ez is, most mégis... Na nem tudom, biztos jó lesz. Csak most fura. Mintha elköltöznék otthonról...

9 comments:

VODKA said...

Télleg nem lehet túl jó érzés. Lebegjen az a szemed előtt, hogy mennyi embert fog ez szórakoztatni! (Mondjuk engem biztos, szóval 1-nél nem lesz kevesebb.)

T.Reni said...

2-nél nem lesz kevesebb.
Én meg alig várom, hogy Miskolcot itt hagyjam a francba és Bp-n éljek. Csak sajna munka nem nagyon akar ott összejönni :(

andi said...

:) epp akartam kerdezni miert nem koltozol mar vegleg pestre. de komolyan. nem egyszerubb? es a szocialis eletnek is jot tesz egy nagyobb varos. nem?
utoljara sok idot amit pesten toltottem az oviban volgt. akkor is nagyon elveztem. de most mult honapban is mikro csak par napra voltam.
nah. fel a fejjel. tok izgalmas ez igy ;)

Felméri Péter said...

Hát az van, hogy én szeretem Kolozsváron, itt vannak a barátaim meg a szobám :) Azért köszönöm a bátorítást :D

besucher said...

Most láttam éppen a Funny People című filmet, ami a stand-uposok gondjairól (is) szól. Érdemes megnézni, tanulságos. Főleg most, hogy "költözöl".

Felméri Péter said...

Par napja láttam a trailerét, valószínüleg nekilátok, amint megszerzem :)

kata said...

Hát, nem irigyellek az ingázásért....ilyenkor egyébként hogy oldod meg a lakás-kérdést?ismerősöknél laksz vagy lakást bérelsz amíg Pesten vagy?vagy szimplán csak bejelentkezel a Four Seasonsbe a hírnevedre hivatkozva?:)

Felméri Péter said...

Megoldom Kata :) Egy barátomnál lakok itt Pesten.

Angyalod said...

abszolút megértelek. én is így érzek pedig nekem csak Veszprém meg Budapest között kell ingáznom. szeretem Veszprémet és hiányzik a cicám