Wednesday, September 16, 2009

Ezzel fogadott ma reggel a Firefox

12 comments:

Kaméleon said...

:)) nagyon jó

VODKA said...

Használj Safari-t! Ott DLL hibák jönnek :D

Lorinczi Zoltan said...

Nekem a Chrome a kedvencem. Tiszta es gyors.

Felméri Péter said...

Én is használgatom a Chrome-ot is, egy ideig csak azzal navigáltam, de nem tudom már miért is, de visszatértem a Firefoxra.

Albin G. said...

mindig úgy van hogy ha a cipőt hibáztatjuk a fejjel van a baj. nem a brózerrel van a baj, hanem az operációs rendszerrel. szal használj linuxot és akkor nem hibáztatod a tűzrókát sem. én 1 éve használom és meg a rendszert sem kellett újra tennem. ennyi.

VODKA said...

Végülis Linuxhoz minden van, de beledöglesz míg összeszeded. (Bár erről Peti tudna mesélni (Counter Strike parancssorból :D)) Win7 alatt eddig még semmi nem dőlt össze nálam, pedig azé 500Gb-ből 480 el van használva, meg 2 képernyőn vannak az ikonok (második majdnem tele).

Albin G. said...

A linux határozottan NEM játékra van kitalálva. Tapasztalatom szerint egyáltalán nem nehéz összeszedni semmit. Sőt mi több minden szoft ingyenes, nem kell vírusos keygeneket és cracket használni, hogy telepíts egy progit. Valamint a linux online frissíti magát és nem kell attól tartani hogy bekopognak az ajtódon hogy kalóz vindozt használsz, kalóz progikkal. Sok cégnél linux az alap... érdemes ráállni.

in this sense the home made things kill originality

Felméri Péter said...

A Windowsra is minden progit meg lehet kapni ingyenes verzióban is, nem kell itt se a crackekhez folyamodni. Egy fizetős progi sincs a gépemen és mégis megvan minden :) Amúgy a legtöbb laptop alapból valami win oprendszerrel jön. Szóval lehetsz windowsal is ingyenes és legális.

Amúgy most olvastam, hogy itt a Chrome 3.

güzü said...

hat akkor meg nem értem hol a baj... hăăă?

T.Reni said...

Mikor megvettük a gépet Linux op.rendszer volt rajta, nagyon nem jött be, alig vártam hogy átrakják Vindózra.
Ha nincs vele gond felesleges évente újrarakni nekem csak most a nyáron kellett (4éves), mert már a lomtár se akart bejönni.

VODKA said...

Meg ha teljesen legális windowst akarsz, arra most itt az alkalom: Windows 7 Beta. Már jó ideje használom, semmi problémája nincs. Mondjuk egy telnet/ssh kliens jöhetne bele, de már a Vistaban sem volt. Csak még egy megjegyzés Linux ellen: Elég sok olyan hardware van (legalább is nálam) amit nem ismer fel. Ahogy néztem, minden driver a hardware megjelenésétől számított második évében jön.

Zsu said...

Oh, what a pity!
:D