Wednesday, November 19, 2008

Esti Showder velem - promo video

Itt van az Esti Showder e heti promo videója, már csak egyet kell aludni. Szóval csütörtök este Esti Showder (hu 21:20, ro 22:20), addig pedig ezt lehet nézni:



Ezt csak ilyen bénán sikerült beágyazni, de így is látszik a lényeg :). Akinek nagyobban kéne, annak itt a link: http://www.rtlklub.hu/videok/33770

14 comments:

Anonymous said...

:)

Fall Out Girl said...

Nagyon várom már mind a Showdert és a Showder Klubot is, főleg mert Te leszel benne!!! Te vagy a kedvencem!!! További sok sikert, sok puszi: Andi

abluxirum said...

Ó helló

Tök okés volt! De Fábry feje irritáló, mindenkivel szemben... Vmi arcizomproblémája lehet?...
Én nem küldök nyálas puszit, de így tovább!
;)
szia
Á

Fall Out Girl said...

Gratulálok a szereplésedhez, tök jó volt! Fábryról készült rajzod is nagyon eredeti lett:) De amit én rajzoltam az sokkal szebb lett:P
Milyen érzés volt szerepelni a Fábry Showban? Egyszer szeretnék ülni én is abban a székben (pl: mint a 2014-es Humorfesztivál gyöztese)! Mi volt a cég neve ahol dolgoztál? Puszi: Andi

Felméri Péter said...

Köszönöm a gratulációkat, sajnos én még nem láttam a felvételt, szóval nem tudom pontosan mi maradt bent és mit vágtak ki. Igaz Robi az előbb felsorolta nagyvonalakban, de majd csak akkor nyilatkozok, ha saját szememmel láttam. Ha meglesz a felvétel, akkor ide is felteszem a videót.

Andi, kényelmes volt a szék, de kicsit nyomta a hátam a párna amit beletettek :) Sok sikert a következő humorfeszthez :)

Amúgy nagyon örülök, hogy ott lehettem a Showderben, egy nagyon kellemes emlék és egy jó buli volt.

Anonymous said...

láttalak. jó volt. ügyes volt. és ráadásul erdélyi is. gratula.
Amúgy hogy és mikor (legyen az sms,email,face2face) lehet veled felvenni a kapcsolatot egy interjú erejéig? hmhm? :)

Fall Out Girl said...

Én is pont ezt akartam kérdezni, hogy esetleg egy találkozót nem lehetne összehozni? Ja, és a Godotban fellépés után szoktál beszélgetni az emberekkel?
Eddig csak Kiss Ádámmal sikrült találkoznom de elég keveset tudtunk beszélni... De így is NAGY élmény volt találkozni egy Kiss emberrel. (De még egy nagy álmom az, hogy találkozhassak Dombovári Istvánnal. Egy igazán NAGY humoristával de én csak úgy hívom HumorPista!)
Szuper volt a Showder Klubbos fellépésed kicsit sem volt hosszú a listád... De te már ekkora... nem ekkora szeretetet küldtél, jobban mint Kozsó, az biztos!!!
További sok nyálas puszit neked! (a csaj beszólása ellenére is!)

Ja, és Fábrynak nincs semmi baja az arcával!!! Ha meg nem tetszik akkor ne nézd! Vagy max háttal, hogy azért halld az igét.

Felméri Péter said...

Köszönöm :)
Szokás szerint én még nem láttam a hétfői Showder Klubbot, de amint lehet pótolom.

Kapcsolatra pedig itt van ez: felmerip@yahoo.com, illetve az iwiw :)

Fall Out Girl said...

Megelőztelek, még tegnap bejelöltelek iwiw-en:)
Ugye cuki az Ádámos képem?
Jó akkor arra az e-mailedre írok
A Showder Klub elvileg nem vágatlan, ugye?

Felméri Péter said...

:) Nagyon cuki

A showder klub biza nagyon vágott, csak profin csinálják és nem nagyon tűnik fel. Most néztem meg a sajátomat és igencsak belevágtak, igaz sehol se túl feltünően.

Fall Out Girl said...

Faszán tudnak hazudni... a reklámokban vágatlanként mondják el... ezt szeretem az emberiségben mindenki mindenkinek mindenről... Na, mindegy.
Megvagy elégedve magaddal?
Aúgy az ottani felépések mennyi ideig tartanak /koponya (kivéve a műsorvezetőt)?

Anonymous said...

a Showder jo volt, csak mivel meghalt a monitorom(tv-tunerem van), kolcson monitorral masnap kellett leszedjem netrol, de tetszett :)
a Showder Klub-os is jo volt, de a Showderre visszaterve engem is erdekelne a ceg neve :P

Anonymous said...

No én írtam neked :) remélem lesz időd és válaszolsz :)

Felméri Péter said...

Megavan a válsz Tekla, postáztam is.

Szóval a cég neve :) Hát valóban egy kis cég, nem túloztam, szerintem nem mondana senkinek se semmit a neve. Mármint nem az van h. poénból mondtam, hogy kis cég és valójában a google-nek dolgozok :)