Thursday, September 13, 2007

Én és az Erdély FM - az első adás

Szóval itt van az első adás maghallgatható formában:



Poénok az n-edik dimenzióból: xörplix ufó humor (hogy is terveztem meg eredetileg az ufó humort):

6 comments:

Kaméleon said...

Feltehetnéd imeemre például, hogy ne kelljen letöltögessük, mert tudod... a felhasználó lusta :P Ezért találták ki a felhasználóbarát környezetet ;)

Anonymous said...

Tutimegmondósat játszom egyet.Másfél éve szerkesztek hasonló profilu rádióműsort Béfé kollégámmal együtt, innen a bátorság a tutimondáshoz(ezt nem neked, más olvasóknak írtam).
Tehát: természetesen tetszett, kacagtam,na de hát én szeretem a humorodat, úgyhogy elfogult vagyok.Akkor a kritika a műsorhoz:
Amikor beszélsz, például az önéletrajznál, akkor vannak apró szünetek a szavaid között. Mivel ismerlek, tudom, hogy te így beszélsz, de rádióban nem biztos, hogy jó. Amikor előtted a képernyőn a cucc, akkor tisztán lehet látni a kis vonalkát a szavak között. Azt ki kell jelölni, és kitörölni. Sok őző, meg dadogó interjúalanyból faragtam már teljesen folyékonyan, meg pörgően beszélő embert.
A mesénél kicsit mesélősebbre fogtam volna a hangsúlyt, szavak elnyújtása, szinte gügyögés a gyerekekhez, jobban kijöttek volna a kalasnyikovos poénok. Itt is kis szünetek a szavaid között.
A mese után rögtön következett a poénok ufóknak. Semmi nem választotta el a kettőt. Én tettem volna oda egy apró jingle-t. Akár egy ütemnyi dobot pl. A legjobb persze egy olyan jingle lenne, ami nem több mint 3-4 másodperc, és benne van Sebesikarenes hangon, hogy Felméripétersóóóó, egy kis szkreccs, vagy dob, vagy jazz, és kész, jöhet a következő rovat.
Az ufópoénoknál én használtam volna valami effektet a hangomra, vmi ufósat.
Na ennyi, várom a következőt, és szigorúan kritikus hallgatód leszek.

Felméri Péter said...

Köszi az ötletet Robi, fel is tettem hamar :)

TSz, köszi a kritikát, figyelem előtt fogom tartani legközelebb. Csak azt jegyzem meg, hogy az ufó humort eredetileg más formába álmodtam meg, és el is készítettem akkor ezt a kis modult, ami végül is kimaradt. Most meg feltöltöttem. Ha van kedved, hallgasd meg :)

Anonymous said...

Na igen, ez igy sokkal okebb, foleg a a huje rohoges a vegen.

Anonymous said...

interjúnál ne fald fel a mikrófont, mert zavaró...

...a piroskánál el kellett volna menjek porszívózni, ahogy mondtad. nem tettem :S

... lényegében jó.

Felméri Péter said...

Ja, azon az interjún a szomszégnénivel nagyon elszúrtam, úgy befaltam a mikrofont, hogy már majdnem a s**gemen jött ki.