Thursday, September 27, 2007

Milyen érzés utoljára arcot mosni?

Milyen érzés lehet utoljára csinálni egy olyan tevékenységet, amit naponta tettél eddig és annyira alapnak számít már, hogy fel se figyelsz arra, hogy azt is csinálod. Ez jutott eszembe a kedden reggel, amikor utoljára mostam meg az arcomat egy jó időre. Nem öngyilkos gondolatok forogtak a fejemben és az se volt téma, hogy valamilyen fogadalmat tettem volna, hanem csak arról volt szó, hogy aznap megoperálták a szememet, hogy ezentúl szemüveg nélkül nézhessek a világba. És ennek egyik mellékhatása az, hogy egy ideig nem moshatom meg a szemeimet, nehogy valami kárt tegyek a frissen megszerzett éles látásomban. E mellett hajat se moshatok pár napig, illetve a sportolást is mellőznöm kell pár hónapig. És napszemüveget kell hordjak, ha kilépek az utcára, még akkor is ha aggasztóan borús az ég.

De a lényeg az, hogy túl vagyok az operáción, távolra már egész jól látok, most már csak azt kell megvárjam, hogy közelre is kitisztuljon a látásom, ami még eltarthat pár napig.

5 comments:

Kaméleon said...

Örülök neked, kedves barátom! Örülök, hogy minden OK és gyors felépülést kívánok!

Mosolyogtatóként a három indiánfőnők: Sólyomszem, Igyekszem, Üvegszem :D Mostmár Sólyomszemnek szólíthatunk :P

Minden jót mégegyszer! BTW: ezt az üzenetet felolvassa neked valaki, és ha meg nem, akkor milyen távolról olvasod :))?

Felméri Péter said...

:)) Köszönöm a jókívánságokat, látni látom őket, csak még kicsit homályosan :), de érezni teljesen tudom :)

Anonymous said...

ismerem ezt az érzést... mély együttérzésem, blogtezsvér :)
(3 szemműtétem volt)

Anonymous said...

gyógyulást...

a napszemüveg öltöztet, ugye tudod :D

Felméri Péter said...

Kösz szépen Feketefene. Holnap reggel kipróbálom az öltöztető napszemüveget, lássam mennyire válik be. Jó lenne, ha felöltöztetne, mert nagyon korán kelek és még erőst álmos leszek akkor.