Tuesday, October 27, 2009

Showder Klub 4/1

Újra itt a Showder Klub, immár a negyedik szezon pörög. Végre itthon is van RTL Klubbunk és nem csak holnap tudom letorrerentezni a legfrissebb részeket. KAP vezette a műsort, felléptek Beliczai, Trabarna és Benk.

Újra kettészakítja a középső fellépőt a reklám, amire oda kell figyeljek, mivel én is leszek középső és ha nem találok valami jó poént erre, akkor inkább nem mondok semmit.

De visszatérve a műsorra, szerintem a közönség reakciója, így a tévén keresztül, nagyon visszafogott volt, többre számítottam, hisz a srácok poénjai is erősek voltak. Szintén saját vélemény, de nekem a legjobban Trabarna tetszett. Nagyon pörgős volt, jól adta elő, és engem kiterített a használtbarátnők.hu illetve a bankrablásos sztori. Nagyon nagy volt. Ezért is lep meg, hogy miért ilyen alacsony a nézők értékelése a port.hu-n. Valaki megmagyarázná, hogy miért pont őt pontozták le ennyire????

22 comments:

Csuvár Fruzsina said...

nem tom mér szavazták le, én rengeteget röhögtem, mint mindig... (= ami nekem a csúcs vt, Beliczaitól: János bácsi, aki mostantól Kazi-bá :D

dimitry76 said...

Szerintem is a trabis volt a legjobb, és te mikor leszel? És Pécs környékén mikor léptek fel, már úgy, hogy te is ott vagy?
D

Miheim said...

a nevemre kattintva megtudhatod az én benyomásomat is..

Doy said...

Sztem a port.hu-s értékelésre ne adj/atok. Még elég kevesen pontoznak, és azok közül is még kevesebben valósághoz mérten.
Én várlak benneteket, imádom, az egész bandát!

V. said...

én nem csodálom,hogy lepontozzák,nagyon unalmas. A többiek jobbak voltak sokkal. Te melyik részben leszel? :)

T.Reni said...

Én néha úgy röhögtem, mintha először hallanám. Pedig már kismilliószor hallottam, a rádiókabaréban, a nyári fellépéseitek alkalmával, BB szinte nem is mondott újat (nekem legalábbis), de Barna meg Dénes Miskolcon is elmondta ezeket (Barna a horgászós dolgot a rádióban is nem olyan régen).
De hát ez van, nyilván nem történnek lépten-nyomon az emberrel poénos dolgok.

Felméri Péter said...

Köszönöm a véleményeket :)

Én két hét múlva leszek, ha minden jól megy.

Ami pedig az ismétléseket illeti: igen, a tévébe az megy le, ami általában egy adott előadó best of-ja. Ezért sokat csiszolt anyag (értsd: sok helyen előadott), hogy a tévében jót üssön. Talán majd írok erről is egy bejegyzést :)

VODKA said...

Nekem is Trabarna tetszett legjobban, bár lehet a reklámon elaludtam, mert Benk Dénesre nem emlékszek... Örülök, hogy 2 hét múlva leszel! (Amúgy már nem kell letorrentezni az új részeket, van rtlmost.hu .

Bella said...

Szerintem jó volt, a port.hu pedig körülbelül azon a szinten van, mint a youtube-on egy-egy videó alatti fröcsögés néha. Értem ezt általánosságban.

Nekem a legjobban Trabarna tetszett, nem is feltétlen a poénok miatt, hanem amennyire felpörögve nyomta. Első ránézésre azt hittem a negyedik rövid után tolja, olyan pirospozsgás és jókedvű volt. :D

Doy said...

Most nézem, KAP hátán ott fityeg az árcímke... Elfelejtették levenni? =D

Doy said...

Közben meg szóltatok neki? Beliczai után egyből megigazítva jött vissza xD

schtibi said...

Cső, én most találtam a naplódra, elcsesztem rá az egyetlen szabad délelőttömet, de megérte! Kiváncsi vok a sc-ra két hét múlva, mit nyomsz!!! ps.: az LKW-sek téged csípnek!

Felméri Péter said...

Ja Trabarna nagyon belemelegedett :) Általában ilyen ő, nagyon pörög és nagyon gyorsan beszél.

Doy, én nem voltam ott a felvételen, de valószínűleg valaki észrevette és szólt neki :)

Schtibi, örvendek, hogy ide találtál és hogy jó élmény volt itt olvasgatni :D És köszönöm az LKW támogatását. Utánanéztem a neten ennek a rövidítésnek, de sajnos nem tudtam rájönni, hogy mit fed. Talán fel tudnál világosítani :)

Angyalod said...

nekem is tetszett és várom az újakat.
LKW=Lastkraftwagen (teherautó). ez németül de nemtom magyarul van-e valami :)

VODKA said...

Télleg, tegnap egy LKW Augustin-os teherautót előztem robogóval (95-el, 62ccm-s :D). Legalábbis azt írta rajta.

Vijjjááág :) said...

Szia!Nagyon jó volt az SK! Peti (bocsi hogy tegezlek) de megtudnád mondani hogy nov 3. án kik lépnek fel ? Mert végre először jutok el élőbe SK ra :D Csak így tovább nagyon jók (jó) vagy(tok) :D

schtibi said...

Na má' megen itt esz a rosseb. Jól mondjátok, a tereautós bandámat értettem LKW-s alatt, bár mi egy másik márkán nyomjuk, itt Délen építjük az autópályát! Kurvára tetszenek a verseid, és felőlem nyugodtan tehetsz fel pornót! Vasárnap Cool-on egész délután sc ment, és mindenki szerint te voltál a legnagyobb hülye (értsd k. nagy király!!! Tibi és az építők

Felméri Péter said...

Köszönöm srácok a magyarázatot :) És a gratulációt is Tibi :)

Ami a nov 3-ai műsort illeti:

Első felvétel: Aranyosi, Bödőcs, Felméri, Rekop
Második felvétel: Dombi, Kőhalmi, Somogyi, Szupkay

T.Reni said...

:D Rekopról nem is tudtam, csak Bellusról, Szomszédnéniékről meg Hajdúról.

Doy said...

Am csak vicceltem az árcédulával. Az a sálnak a címkéje volt. =)

Barna meg vagy ivott (egy pöppet) vagy szívott (el vagy fel?) =D=D Tényleg feltűnően vörös volt és nagyon pörgött xD

hárich dia said...

Mi a tesómmal a hétfői adás után keveredtünk hozzád, azóta gyakorlatilag itt töltjük a blogodon az őszi szünit. Figyi, a régi médiabefutós cuccot hol tudnánk megnézni? Pussz: Dia és Dóri

Felméri Péter said...

Reni, a felsoroltak mellett "új arc" lesz még Bruti, illetve Mogács, aki nem új arc, hanem visszatérő :)

Dia és Dóri, azért menjetek ki a levegőre is néha :) Ami a régi Médiabefutós videókat illeti, azokat a szervezők tették fel és a Dumaszínház leszedette véletlenül. És nem hiszem, hogy valahonnan még előkerülnek azok a felvételek :)