Friday, February 01, 2008

Corinus Stand-Up Comedy Club

Gondolom már sokan informálódtak erről a nagyszerű tényről a helyet látogatók közül, hisz megjelent már a helyszínen egy hirdetőtábla, reklámozták rádióban, falakon és a Somszédnéni blogján is. Szóval ez nyugatabbra egy nagyon jól bevett szokás, pl. Amerikában vagy Magyarországon sok ilyen hely van, ahol egy sör, kávé vagy kaja mellett humoristákat lehet hallgatni. Nagyjából csak beszélnek, minimális eszközzel és rájátszással, egyszóval nem egy színház, hanem egy más féle szórakozás. Ezt azért jegyzem meg, mert eddig már többször érte olyan kritika a stand-up-ot itt Kolozsváron, hogy mennyivel gyengébbek a karakterek mint a színházban. Szóval a kettő teljesen más.

Egyelőre minden második vasárnap lesz fellépés, ott lesz a Szomszédnéni, akik végül is a szerkesztők, jön még Csíkszeredából Zsók Levi, és esetleg az Open Stage is képviseli magát alkalmankét, akár külön-külön, akár együtt. És persze én is fellépek majd. Remélem, hogy mások is kedvet kapnak majd a bulihoz, illetve, hogy ez meghozza a kedvüket az idei Humorfeszthez, amit április 18-19.én rendeznek meg.

Amit eddig a műsorból tudni lehet:

Február 3: Szomszédnéni, és én is leszek előttük egy 15 percre
Február 17: Felméri Péter, ekkor a Szomszédnéni melegít be
Március 2: Zsók Levi, aki előtt szintén én melegítek, de ez még nem biztos

Szóval akit érdekel, Corvinus Stand-Up Comedy Club, kb. egy órás műsor, minden második vasárnap, 7 órától. A beugró 3 lej, de teljesen lefogyasztható.

1 comment:

Anonymous said...

Good post.