Thursday, December 31, 2009

Felméri Péter Szilveszteri üzenete a világnak

Igen, csináljátok meg, mondjátok meg, mutassátok meg, egyétek meg, igyátok meg, dugjátok meg :) Mert legtöbben csak egyszer élünk ;)

Wednesday, December 23, 2009

Videjó

Szervusztok gyerekek, főleg azok akik még olvasnak és nem sértődtek meg vagy akármi. Szóval kapjátok össze magatokat, mivel két fergeteges videó következik nektek. Mindkettő Hajdú Balázs blogmagnyitóján készült. Az első maga a megnyitó, a másik pedig a bakik. Boldog Karácsonyt.





Sunday, December 20, 2009

Szemét

Nem rég óta szemetelek magamban (eddig a szüleimmel közösen szemeteltem), ezért meglepetésszerűen ért a felismerés, hogy a hulladék, amit én termelek, majdnem teljesen csak a csomagolásokból tevődik össze. Kenyeres zacskó, ásványvizes palack, konzerv doboz, pórleves tasak, csokis doboz, haribós zacskó, tescos szatyor, és még folytathatnám, de nem folytatom, mert nem jut több az eszembe. Ja igen, még több csokis doboz. És egy kib* debreceni premier kolbász faszom vagy mi, csomagolással és tartalommal együtt, ami a lejárti idő előtt büdös volt mint egy orknak a segge. Kellemes karácsonyi vásárlást a tescoban. Faszom. Pedig a bejegyzés elején elhatároztam, hogy nem írok csúnya szavakat...

Wednesday, December 16, 2009

Showder Klub 4x6

Picit késve, de itt vannak a felvételek:



Monday, December 14, 2009

Showder Klub (16)

Mekkora keksz, hogy a Showder Klub-nál ki van téve a (16)-os karika, közben pedig mutatja, hogy egy 14 éves kislány veszettül tapsol a helyszínen a közönségben. Punks.

A béka segge alatt

Leszopom magam!!!!!!!!!!!! Akkor tavasztól a Showder Klubb előtt az "Edit férjet keres" lesz? Azt hittem ez alá a Benkő alá már nem lehet besüjjedni. Uramisten, ez már nagyon égő. Ki ez az Edit?????? Vááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!

Sunday, December 13, 2009

Hajdu Balázs

Szezonzáró Showder Klub következik most hétfőn, ami azt jelenti, hogy tavaszig csak az ismétlések pörögnek majd a műsorból a Cool-n, de ott aztán orrba-szájba. Műsort vezet Kőhalmi Zoltán, illetve fellép még Benk Dénes és Dombóvári István. Ugyanakkor bemutatkozik a Klubban Hajdú Balázs is, egyik nagy személyes kedvencem, akivel majdnem két éve futottunk össze először a Godotban, a Fiatal Félőrültek Fesztiválja alkalmából, a Dumaszínház havi tehetségkutatóján. Lehet, hogy láttátok már őt fellépni az Esti Showderben pár hete, vagy a Comedy Centrál Bemutatja című műsorban, ahonnan ebben a szezonban nagyon sok fellépő jött át. Nekem nagyon bejön Balázs humora, mindenképpen ajánlom figyelmetekbe, én ott voltam a felvételen és élőben nagyon jó volt. Szóval szezonzáró Showder Klub hétfőn, 22:25.

Wednesday, December 09, 2009

Mondom a magamét

Sztendap tehetségkutató indult az M1-en. Két hete részletek voltak az előzsűrizésről, most pedig lement az első elődöntő is. Hét versenyző, három továbbjutó. Még két ilyen lesz, majd a közönségszavazatokkal még egy ember jut be a legjobb 10 közé. A döntő szilveszterkor lesz.

A zsűriben többet között ott volt Nagy Bandó András is, aki visszafogottan véleményezte a versenyzőket, én viszont kifogtam már azt is, amikor kimutatja a foga fehérjét. A saját bőrömön, az első probálkozásom alkalmával az Erdélyi Humorfesztiválon. Szóval nem vagyok biztos benne, hogy képes kiválasztani a tehetségeket a tömegből. De ez legyen az ő bajuk.

Ami a versenyzőket illeti, ügyesek voltak, nekem a legjobban Kormos Anett tetszett, aki akár az első magyar sztendapos nő is lehet. Szoritok neki, szimpatikus jelenség, habár ahogy a kislányait alázta visszaüthet 15 év múlva, amikor a kicsik felnőnek, de a videó megmarad :)

Szintén jó volt az utolsó versenyző, aki viszont nem jutott tovább. Igaz, hogy az elején sok ismert poénnal operált, de a végére nagyon belejött. Kár érte, hogy kiesett, igaz a továbbjutók is jók voltak.

Még egy versenyzőt szeretnék kiemelni, Sás Pétert. Lehet, hogy sokan ismerik már ezt a nevet, kiemelném, hogy nem véletlenűl. Ő már 2006-ban is próbálkozott a legrangosabb magyar humor tehetségkutatón, a Magyar Rádió nyoc(!) évente megrendezett Humorversenyén és díjat is kapott. Megjelent az idei Comedy Central Bemutatja műsorban is, rendszeres fellépője a Mikroszkóp színpad Szójjál Be! sztendap músorának (zárójelben jegyzem meg, hogy a Mikroszkópról nagyon sok sztendapos jelentkezett ide) és erre meg most itt találkozunk vele, egy tehetségkutatón. És nem is ez a visszatetsző az egészben, hanem az, hogy még mindig Baló paródiával operál. Hány bőrt lehet lehúzni egy emberről??

Szóval röviden ennyit a műsorról, kíváncsian követem a fejleményeket :) Vid:




Wednesday, December 02, 2009

Elérhetőségek

Az utóbbi időben többen kérdezték, hogy miként lehetne engem meghívni fellépni valahova, mi a tennivaló, merre felé vállalok fellépéseket vagy pedig hogy hol lépek fel élőben, merre lehet engem látni, mikor megyek ide-oda. A helyzet az, hogy jelenleg engem Magyarország területén csak a Dumaszínházon keresztül lehet megrendelni, nekik pedig itt találhatók az elérhetőségeik: Dumaszínház Rendezvények. Illetve egyéb infó a Dumaszínházról itt: Dumaszínház

Természetesen, hogyha valaki előbb velem szeretné megbeszélni a dolgot, írhat egy emailt: felmerip@yahoo.com

Ha pedig romániai fellépésről lenne szó, akkor lehet egyenesem velem egyeztetni, szintén itt felmerip@yahoo.com

Ugyanakkor a Dumaszínház keretén belüli fellépéseim megtalálhatóak itt: Felméri Péter fellépések