Sunday, August 24, 2008

Csak úgy

Mindjárt újra megnézem a Transformers filmet. Tudjátok mit mond Optimus Prime autobot vezér (laikusoknak: a jó robotok vezére) átalakulás közben?

- Ccc csss pszz tz tuu trss kkrrnnn tsz tcsss pzz csssituuhu.

Ezt most találtam ki.

Amúgy most olyan cukorkát szopok aminek a belsejében van valami fehér por, ami szopogatáskor kijön a szádba és feloldódik a nyállal és le lehet nyelni utána. Nagyon jó. De naponta maximum három ajánlott.

Thursday, August 21, 2008

Mérges Afrikai

Az egy bejegyzéssel korábbiban megjelent videóhoz tartozik ez az alábbi is. Tip: Minél többször nézed meg, annál nagyobbakat nevetsz rajta :)




Wednesday, August 20, 2008

Három sör után, éjjel

Három sör. Tudom, hogy ez már sok nekem. A fura az, hogy gondolkodni még tudok. Mégis mintha valami nem lenne rendben. Már rég túl vagyok azon, hogy mi az ami illik és mi az ami nem. Az emberek érzik rajtam, hogy nincs minden rendben. Nevetnek. Én is nevetek, hisz tudom. Gyalog jövök haza. Szeretek gyalog járni. Talán zsugoriság, de lehet, hogy mégse. Talán életforma.

Gyönyörű autókat látok az út szélére parkolva. Még hogy Románia rosszul áll... Ezek szerint mégse. Egy ország akinek az állampolgárai ilyen autókat engednek meg maguknak nem lehet szegény ország. Megnyugtató ez a hosszú csendes utca. Alig vannak emberek rajta. A srác aki megelőz talán látott táncolni hazafele. Sokkal könnyebben táncolok 3 sör után. Talán nem látott, mert ő is könnyebben táncolt.

Közben dalol a fülem, hisz a telefonom mp3-asokat is simán lejátszik. Nincs semmi csak a zene. Nincsenek gondolatok, csak a zene van. Nincsenek más emberek, elmosódnak az autók, csak a zene van. Ha kiveszem a fülhallgatót, csendbe merül az utca. Nyomasztó csendbe. Csendesek a tömbházak, csendesek az autók, csendes a beton. Az ember felhozta a csendet a föld mélyéről.

A gondolatok is egybe mosódnak. Mi számít ilyenkor? Csak a zene határozza meg a hangulatom. Fiatal család jön szembe velem. Fiatal fiú, fiatal lány, fiatal kutya. Csak a zene van. 300 soundtrack. Hazaértem.

Loptam egy képet

Ezt a képet loptam Sütő Zsolt blogjárol és megjelenítem én is, kicsit más megvilágításban:

Bros. Bar-B-Q - Taste so good, it makes you wanna' slap your mama.




7 dalocska

Bassza meg, ez már a harmadik körte, amiben kukacot találtam. És a második amelyiket meg is ettem, mert nem figyeltem oda... Vagy lehet hogy nem ettem meg a nyüvet csak az odúját?!

Az van, hogy kaptam a pinget Kövi Sárától meg Gadától is, hogy soroljam fel a kedvenc 7 dalomat. Mert hogy vannak néha ezek a hullámok, hogy valaki kitalál valamit és aztán továbbküldik, hogy más is csinálja. Azt hiszem én is ki fogok találni egy ilyet. De addig is lássuk a hét kedvenc dalocskámat.

Linkin Park - Leave Out All The Rest

Lil Wayne feat. Kanye West - Lollipop Remix

Eminem - Lose Yourself

Busta Rhymes Ft. Linkin Park - We Made It

Kanye West - Good Morning

Linkin Park feat. Jay-Z - Numb Encore

I don't belive in global warming

Szóval itt van 7 dalocsaka, biztos nem ez a 7 kedvencem, de most ezek jutottak eszembe, és ezeket is nagyon szeretem.

Még kaptam egy ilyen továbbküldéses cuccot, Kövi Sára küldte, és azt mondja, hogy az én blogom kreatív. Szóval nagyon szépen köszönöm.

Wednesday, August 13, 2008

A galamb - film

A galambokra visszatérve. Írtam ma egy forgatókönyvet, ami egy beszélő galambról szól. Már látom is magam előtt, amint az Oscar gálán átadják a díjat a főszereplőnek: ”And the talking pigeon award goes to... tadadadadam... goes to the talking pigeon.”

Itt van egy részlet a forgatókönyvből (zárójelben a rendezői utasítások):

...
- Ezt a magot még megeszem.
(A galamb megeszi a magot)
- Ezt a magot még megeszem.
(A galamb megeszi a magot)
...
- Ezt a magot még megeszem.
(A galamb megeszi a magot)
...

(részlet vége)

Tuesday, August 12, 2008

Az utazásról

A napokban megfogalmazódott bennem, hogy mi a legrosszabb egy humorista életében: Az, hogy el kell utazni helyekről.

Erről ennyit egyelőre.