Tuesday, June 24, 2008

Huh

"Egy 12 hektáros tökföld megporzásához virágonként 30 méhlátogatás szükséges, ehhez 12 millió méh kell, amelyeket a mai áron 27 000 amerikai dollárért (közel 4,5 millió forintért) lehet a teljes időszakra bérelni."

Hát ezen el kell gondolkodni.

Friday, June 20, 2008

Plakát

Felkértek, hogy hétfőn, 23.-án lépjek fel Udvarhelyen a Küküllő szállóban. A Szomszédnéni már volt ott, azt mondták, hogy nagyon jó volt, szóval én is nagy reményekkel nézek elébe. Kértek tőlem egy valamit, amit a plakátra tegyenek, mert hogy a Szomszédnéninek is volt valami nagyon fasza képe. Hát nekem nincs nagyon fasza képem. Úgyhogy rajzoltam egyet magamról, amint éppen munkában vagyok és nagyban dolgozok. Ha minden igaz, akkor ez a plakát reklámozza majd ezt a humorestet:

Thursday, June 19, 2008

Vita Timea

"http://www.vitatimea.ro/ Ha anyagiakkal nem tud segiteni, legalabb kuldje tovabb, hogy olyanokhoz is eljusson, akiknek modjukban all segiteni! Mindenki megerdemel egy masodik eselyt az elettol! Kerem, segitsunk egy velem egyidos lany eletbenmaradasaert!!!"

Ezt és ehhez hasonló üzeneteket kaptam a jahú messen a nap folyamán. Itt nem az van, hogy nem értek egyet a segítséggel vagy nem hiszem el, hogy igaz lenne amit a weboldalon ír, vagy ilyesmi. Ezt a bejegyzést csakis azért írom, mert nem értek egyet azzal aki az ilyen üzeneteket tovább küldi, aztán hátradől és megnyugszik, hogy ő megtett minden magától telhetőt. Akinek nem inge ne vegye magára, de akinek inge az meg vegye...

Wednesday, June 18, 2008

Sportolni jó, videjó

Megírtam végre a disszertációmat, a tanár is rábólintott, csak azt mondta, hogy tyű de bénán fogalmazol a mi nyelvünkön te Péter, keressél gyorsan egy románt aki átolvassa. De én sok románt nem ismerek, meg aztán szégyelltem is magam előttük, hogy itt ez a dolgozat, olvassad át, a kutyám írta, és nem tud helyesen fogalmazni. Szerencsére mentőövet nyújtott nekem balettka, aki bevállalta, hogy átolvassa és kijavítja nekem a cuccot. Innen is köszönet :)

Aztán megírtam az "abstract"-ot is, ami olyan összefoglaló izé, csak angolul, mert úgy kérték. Azt nem tudom ha átolvastatom, mert igaz, hogy angolul se tudok valami helyesen írni, de hát abban bízok, hogy a vizsgáztató tanárok se...

És hát amíg én a disszertációm miatt parázok (<-budapesti szó, nemrég tanultam, azt jelenti, hogy "vajas kenyeret enni"), ti csak szépen nézzétek meg ezt a sportos videót ügyesen. Fogyókúrázok előnyben.

Extrém magaslenemugrók



Monday, June 09, 2008

Humormaraton Csíkszeredában

Szerdán este-éjjel Humormaraton lesz Csíkszeredában, ha jól tudom az Extasy klubban. Az eseményt Zsók Levi szervezi, a meghívottak között pedig ott lesz majdnem minden erdélyi humorista, amatőr és profi egyaránt. Én holnap után délelőtt utazok oda a Szomszédnénivel együtt, akik szintén fellépnek. Csipikáó!

Tuesday, June 03, 2008

Victoria's Secret Divatbemutató

Hédi ajánlotta, hogy nézzem meg a Victoria's Secret 2006-os divatbemutatóját. Épp most végeztem vele, hát gondoltam megosztom veletek a véleményemet:

Damn! That's sexy!!! Uuuuuu... Wooow!!! My God! No way! Oooouuu! Holly Shit! Damn! Uuuhuhu! STOP!!! Please!! Huh... Treat your self! Yeah girl, shake that ass. Please God strike me down now and I'll die happy. Uuuuuuuuu. Snap. Or better don't strike me now God, I have to watch this. Oh yes baby. Shake it girl, treat your self. Wow. This is how you supose to do it. Damn. I got two words for you: BE-HAVE! I wanna take them home. PLEASE!! Just one of them! Wow again. Snap! Huh, Now I'm done.


Szóval kihozta belőlem az angolt. Köszönöm Hédi :) Volt azért pár fura jelenés is, mert az egyik csajra ráfogtak egy fát, a másikra meg rávarrtak egy paplant...


És ha már modellek és nemsokára itt van a foci EB is, hát itt egy találó kép:
Azt hiszem már tudom mit kérek születésnapomra...